Ärihoonete ehitus:
kvaliteetne, kiire ja paindlik

Ärihoone ehitus või põhjalik renoveerimine on vastutusrikas ülesanne. Sa rajad keskkonna, mis rikastab linnapilti ja teenib inimesi aastakümneid. Sellepärast peab hoone ehituskvaliteet olema tipptasemel. Sa soovid ju, et ehitise külastaja tunneks end seal hästi ja tuleks rõõmuga tagasi.

Meiega võid kindel olla, et sinu ärihoone valmib õigeaegselt, ehitus püsib eelarves ja selle kvaliteet on laitmatu.

15+ aastat ärihoonete ehitamise kogemust

15 aastaga on meie kogemustepagas parajalt mahukaks paisunud. 

Suudame pakkuda väga erilisi lahendusi, alates põneva siseviimistlusega kontoriruumidest kuni mugavate kinoruumide ja keerukate elamuskeskusteni välja. 

Töid tehes mõtleme alati sellele, et valmiv hoone või ruum vastaks täpselt sinu ettevõtte vajadustele.

Ehitusteenus peatöövõtu korras

Teeme ehitustöid peatöövõtu korras. Võtame endale kogu vastutuse kvaliteetse tulemuse ja hoone õigeaegse valmimise eest.

Anname sulle juba projekti algfaasis nõu ja seisame sinu huvide eest, et saaksid täpselt sellise lõpptulemuse nagu soovid.

Haldame kogu protsessi alates projekteerimisest ja dokumentatsioonist kuni ehitise lõpliku üleandmiseni. Meie kogenud meeskond koordineerib kõiki tegevusi, sealhulgas projekti järelvalvet. Kõik tööd valmivad vastavalt normidele ja kõrgeimatele standarditele.  

Partner, kellele saad kindel olla

Ehitusvaldkonnas on kindla ja usaldusväärse partneri leidmine võtmetähtsusega. Suurepärase hinna-kvaliteedi suhte ja kogemuse kõrval oleme uhked oma sõnapidamisoskuse ja paindlikkuse üle. Kokkulepped peavad ja kõik olukorrad saavad edukalt lahendatud.

Oleme partner, kes ei jälgi tuimalt lepinguridu, vaid panustab kõigi oskuste ja kogemusega kogu terviku õnnestumisse.

Võta ühendust alloleva vormi kaudu või helista telefonil +372 530 248 46 ja räägi meile oma ideest!

Kas vajad uut ärihoonet või plaanid mõnd äripinda renoveerida?

CR Constructioni ehituskultuur on rajatud kolmele sambale: hea hinna-kvaliteedi suhe, pikaajaline kogemus ja sõnapidamisoskus.

53 024 846

Tartu mnt 80j, 10112 Tallinn

Kirjuta meile